Læsetid: 1 min.

Standart om Tor Ulven

5. september 2000


Det nye nummer af litteraturmagasinet Standart indeholder en 13 sider lang, intensiv temasektion om den modernistiske, norske forfatter Tor Ulven, der døde i 1995 i en alder af kun 42 år. Resten af magasinet består som vanligt af anmeldelser, hvoraf nogle kommer sent i forhold til andre organer, men de er der. I dette nummer finder man anmeldelser af blandt andet Dorrit Willumsen, Helle Helle, Tove Meyer, Villy Sørensen og Michel Foucault på dansk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu