Læsetid: 1 min.

Årsunge fyrer Burg

21. oktober 2000

Det, alle gætteglade husmødre frygtede, er nu fuldbyrdet. Bengt Burg, der når han ikke skriver bagsideartikler i Information, passer noget, der hedder Lykkehjulet på TV 2, er blevet fyret på det mest skammelige (dog kun som lykkechef). En ny chef, der er en ren årsunge, 27 år, har ført skalpellen mod den 55-årige Burg, der efter 11 år på posten ikke menes at appellere til et yngre publikum. Lykkehjulet skal i det hele taget have en ansigtsløftning. Kunne man ikke bare investere i at give Bengt Burg en, så han igen bliver »ung og fræk«, som det fordres? Det er han jo inderst inde.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her