Læsetid: 1 min.

Billedstorm II

14. oktober 2000

Værker fra Vestsjællands Kunstmuseums store samling af 80’er kunst, der ellers står opmagasineret i kældre under Sorø, vises fra lørdag 14. oktober og frem til 3. december. Det var den tidligere direktør Chr. Gether, nu direktør for Arken, der købte den store samling af galleriejer Henrik Prag i 1989. Udstillingen er todelt: »Billedstorm I«, der netop er taget ned, dokumenterede den ’vilde’ start i begyndelsen af firserne, mens »Billedstorm II« fokuserer på de mere modne værker fra senfirserne af bl.a. Peter Bonde, Claus Carstensen, Jesper Christiansen, Berit Jensen, Michael Kvium, Lars Nørgaard, foruden en billedhugger, der stod uden for det ’vilde’ selskab – Elisabeth Toubro.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu