Læsetid: 1 min.

Hvad enhver kvinde har brug for

25. oktober 2000

*Danmarks første kvindeportal går i luften i dag den 25. oktober. www.SheVita hedder den, og den henvender sig, ifølge en pressemeddelelse, »primært til erhvervsaktive kvinder mellem 28 og 50 år, der indtil nu har manglet et sted, hvor man på en og samme adresse kan få (næsten) alt at vide om det, der interesserer kvinder.« Desuden kan man diskutere og danne netværk, søge job, få anbefalet en advokat osv. Direktøren for SheVita hedder Janne Pamsgaard, som bakkes op af kvindelige kendis’er som Christina Antorini, Lone Kühlmann, Hanne-Vibeke Holst og Connie Hedegaard.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her