Læsetid: 1 min.

Farvespor – en generalprøve

6. oktober 2000

I efterårsferien afprøver J.F. Willumsens Museum i Frederikssund et nyt projekt med farveundersøgelser for børn. Ligesom J.F. Willumsen malede en såkaldt ’generalprøve’, før han skabte det færdige billede, holder museet generalprøve på en af aktiviteterne i det kommende Juniormuseum, der åbner, når museets nye tilbygning vil stå færdig om nogle år. Børnene skal undersøge farvernes indbyrdes betydning, sammenligne med et farvefattigt forarbejde, se på effekten af omgivende farver etc. Det er kunsthistorikeren Sanne Fandrup, der har udviklet projektet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her