Læsetid: 1 min.

FOLK

28. oktober 2000


Alexandra
*Den travle prinsesse er også protektor for badmintonturneringen Danish Open. I den anledning vil hun søndag overvære et par finaler i Farum. Turneringen markerede i øvrigt et farvel til stjernespilleren og OL-guldvinderen Poul-Erik Høyer.

Henry Thegen
*Den danske verdensmester i pløjning Henry Thegen fra Assentoft deltager lørdag i de danske pløjemesterskaber ved Roskilde.

Ikke-rygere
*Lørdag er national ryge-stop-dag. Der er bl.a. åbent hus på Lungemedicinsk Ambulatorium på Århus Kommunehospital. I alt bliver der over 250 arrangementer landet over.

Annelise Bistrup
*Ifølge Ritzau fylder journalist Annelise Bistrup lørdag 60 år. Der står også, at hun ikke ønsker omtale, og det vil vi naturligvis respektere.

Hans Henrik Schwab
*Gyldendals skønlitterære red. chef blev ikke siddende længe. Han vender den 1. december tilbage til den post, han forlod den 1. marts på Lindhardt & Ringhof. Kom så ikke og sig, at der mangler dynamik i branchen.

Helle Degn
*Den nyudnævnte Kommandør af Dannebrogsordenen (’fordi jeg har fortjent det’) er oplægsholder ved en socialdemokratisk konference lørdag om Balkans fremtid.

Brendan Behan
*Lad os i anledning af avisens poesidag mindes den
irske lyriker og dramatiker, som til opslagsværket Who Is Who? angav, at hans
hobbies var druk og svømning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her