Læsetid: 1 min.

FOLK

16. oktober 2000


Rod Steiger
*Den amerikanske filmskuespiller Rod Steiger har i Malibu, Californien, indgået ægteskab med skuespilleren Joan Benedict. Det er Steigers femte forsøg i branchen.

Rudolf Augstein
*Den 76-årige grundlægger af nyhedsmagasinet Der Spiegel har også giftet sig for femte gang. Under en hemmelig ceremoni i bryllupsbyen Tønder sagde han ja til galleri-ejeren Anna Maria Hürtgen.

Jeppe Eisner
*Den populære billedkunstner Jeppe Eisner præsenterer denne mandag en ny kalender med naturmotiver fra de fire årstider. Det originale påfund lægges frem i intet mindre end Cirkusbygningen i København.

Hans Brems
*Blandt dagens fødselarer finder vi professor, dr.polit. Hans Brems (85 år). Den danske økonom er et ganske stort navn i akademiske cirkler i USA, hvor han har lagt det meste af sit virke.

Benedikte
*Den flittige KH prinsesse Benedikte afrejser i dag til New York, hvor hun frem til 19.ds. skal deltage i forskellige Danmarks-fremstød.

Anti-burgerspisere
*I dag markeres en verdensomspændende anti-McDonald’s-dag. Det multinationale burgerfirma er blevet et symbol for globaliseringsmodstandere. Det har vist ikke noget at gøre med, at dagen også er World Food Day.

Walter Cronkite
*Amerikansk tv-journalistiks Grand Old Man, Walter Cronkite (83 år), går nu i rette med USA’s tv-stationer for at ignorere eller nedprioritere udlandsstof. »Nu om dage nedlægger man korrespondentstillinger og regner med at kunne klare krisedækning ved at kaste en reporter og en kamaramand ned med faldskærm,« siger han ironisk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her