Læsetid: 1 min.

FOLK

14. oktober 2000


Mikhail Gorbatjov
*Søndag er det ti år siden, en af historiens vigtigste paranteser fik Nobels Fredspris. Det handler om Mikhail Gorbatjov, manden, der lukkede Sovjetunionen.

Tordenskiold
*Alle med hang til søhelte adviseres hermed om, at Den Danske Flådes Museum på Christianshavn nu holder en særudstilling om den tapre Tordenskiold.

Erling Frederiksen
*Fra lørdag viser Arbejdermuseet i København en udstilling af grafik og tegninger udført af kunstneren Erling Frederiksen. Værkerne har tørvegravere som motiv.

Folkevalgte
*Så holder børnene efterårsferie, og vore kårne folk på Tinge slutter sig til dem i hængekøjen – mens vi andre knokler videre (misundelse er en grim ting).

Cliff Richard
*Verdens ældste teenager (i skarp konkurrence med Jørgen de Mylius), sangeren Cliff Richard, fylder 60.

Christina Lage
*TV 2’s adm. direktør byder søndag på brunch i Odense. Anledningen er premieren på TV 2’s nye kanal, Zulu. Det hedder den altså bare.

Radiochefer
*Peter Johannes Schjødt, initiativrig P1-chef, forlader af helbredsmæssige årsager jobbet til nytår. Samtidig er en af de garvede radiokræfter, Ole Damgaard, udnævnt til chef for P4, hvor han skal få Kandis til at møde Jimi Hendrix.

Madeleine Albright
*Adspurgt om, hvilken kvinde han ville være for en dag, hvis han havde valget, pegede filmstjernen Richard Gere på USA’s udenrigsminister Madeleine Albright.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her