Læsetid: 1 min.

FOLK

12. oktober 2000


Erik Hoffmeyer
*Med pensionistens større råderum diskuterer fhv. nationalbankdirektør Erik Hoffmeyer i eftermiddag i Århus virksomhedernes og Danmarks situation efter nej’et.

Thomas Mygind
*Tv-værten Thomas Mygind – manden bag Robinson-ekspeditionen – taler i dag på Holstebro Handelsskole om personlig udvikling og livsholdning. Hans talk show hedder »Ærlig talt.« Det skal nok blive dybt.

Torben Hangaard
*Sognepræst Torben Hangaard fra bydelen Vollsmose i Odense taler i dag i Vejle om »Sandheden om Vollsmose«. Gud ved, om der ikke er mere end een sandhed om den sag.

Karius og Baktus
*Advarsel til Karius og Baktus: Fredag vil 6.000 børn fra Greve Kommune børste tænder samtidig i et forsøg på at komme i Guinness Rekordbog.

Master Fatman
*Den trinde Mester optræder i en ny rolle som dirigent for husorkesteret, når der fredag aften er stort show på Park Café på Østerbro.

Erik Bjørn
*I morgen fredag har lederen af narkotikapolitiet i København, Erik Bjørn, 40 års jubilæum. Der er reception kl. 10.00 på Politigården.

Birte Weiss
*Forskningsminister Weiss stiller denne torsdag op til pressemøde i anledning af åbningen af udstillingen
»InternetNu« i Forum i København.

Lars von Trier
*Hvis man ikke kan få nok, er der fra i morgen en chance for at købe Lars von Triers manuskript til Dancer in the Dark hos Gyldendals forlag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu