Læsetid: 1 min.

FOLK

3. oktober 2000


John Denver
*De efterladte efter sangeren og sangskriveren John Denver, der døde i et flystyrt, har indgået et udenretligt forlig med det firma, der havde fabrikeret en angivelig defekt del i flyets brændstofsystem.

Gore og Bush
*Vicepræsident Albert Gore og republikaneren George W. Bush mødes denne tirsdag til den første af tre tv-debatter op til præsidentvalget 4. november. Vi venter spændt på, hvilke sjove ting Bush kan finde på at sige ved den lejlighed.

Jan Pytlick
*En hjertelig tak til kvindehåndboldlandsholdets træner.
Han har bevist, at man kan få succes som toptræner uden at råbe, skrige og skabe sig som en gal.

Bibliotekarer
*Aalborg Universitetscenter inviterer denne tirsdag bibliotekarer til et seminar om »Det digitale rums æstetiske muligheder.« Så ved vi, at det har sådan nogle.

IT nørder
*Fænomenet First Tuesday holder i aften et arangement i Brandts Passage i Odense for at »sætte turbo på udviklingen af den ny økonomi på Fyn.«

Gerhard Schröder
*Den tyske forbundskansler er blandt de mange prominente gæster, når man i dag fejrer ti-året for Tysklands genforening ved et arrangement i Dresden.

Poul Nyrup
*I dag holder Landsfaderen åbningstale på Christiansborg, hvor man starter et nyt folketingsår. »Så er det om at finde en grimasse, der kan passe.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her