Læsetid: 1 min.

FOLK

18. oktober 2000


Dolly Parton
*Den barmfagre country-stjerne deltog i festlighederne, da den legendariske Grand Ole Opry i Memphis, Tennessee, sidste weekend fyldte 75 år. Blandt de notabiliteter, der har spillet der, er vor egen Jodle Birge.

Erik den Røde
*Vikingeskibet Islendingur lægger denne onsdag til kaj ved Manhattan. Det er endestationen for en færd, der skal markere 1000 året for Erik den Rødes togt til Vinland.

Don Henley
*Den tidligere forsanger i gruppen The Eagles er blevet sagsøgt af en kvindelig fan, som han angiveligt skal have slået med en maracas under en koncert i Little Rock, Arkansas. Ifølge stævningen påførte denne handling hende »fright, horror, disappointment, chagrin, worry, disgrace, embarrassment, indignity, ridicule,
grief, shame, humiliation, anger and outrage.« En lokal repræsentant for anklagemyndigheden siger, at det er noget af det dummeste, han har hørt.

Placido Domingo
*Tenoren Placido Domingo udtrykker offentligt sit mishag over, at hans barnebarn Ivonne har poseret nøgen til Playboy Magazine. »Det smerter familien«, siger Domingo til avisen Daily Telegraph.

Handicappede
*De paraolympiske Sommerlege for fysisk og nu også psykisk handicappede starter i dag i Sydney, Australien. Her plejer danskerne at klare sig vældig godt.

Karen Jespersen
*Efter planen skal indenrigsminister Karen Jespersen i dag besøge den svenske erhvervsminister Bjørn Rosengren for at diskutere Barsebäck. Det er så enkelt: Vi vil have skidtet væk – nu.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu