Læsetid: 1 min.

Når Winnie siger ja så mener hun nej

7. oktober 2000

Københavns socialborgmester Winnie Larsen-Jensen (S) siger ja til bydelsråd i sin valgkreds’ annoncer – men nej i stemmelokalet, afslører Amagerbladet. Borgmesteren vidste, at hendes valgkreds ville profilere hende i en ja-annonce – selv om hun ville stemme nej. Til Amagerbladets spørgsmål, om det ikke kan indebære et troværdighedsproblem at anbefale borgerne at stemme ja og selv stemme nej, svarer Winnie Larsen-Jensen. »Det er en balancegang, hvordan man tilgodeser forskellige parter. Og dybest set synes jeg, at tanken om at decentralisere er god.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu