Læsetid: 1 min.

Videokunsten breder sig

13. oktober 2000

Fra denne weekend kan man på Kunstmuseet Brundlund Slot i Aabenraa se en præsentation af dansk videokunst ved Ane Mette Ruge og Niels Lomholt. Af Ruge vises fem videoer, fra R.E.M. (1991) til den seneste (Mellemværende) (1999), mens Lomholt er repræsenteret af installationen Lethal. Brundlund Slot er bygget som et fæstningsværk i 1500-tallet og har siden 1997 fungeret som kunstmuseum. Samlingen består af dansk kunst, hovedsagelig maleri, skulptur og grafik fra perioden efter 1920. Og med den aktuelle særudstilling føjes altså de levende elektroniske billeder til spektret. Udstillingen løber til 17. december.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her