Læsetid: 1 min.

FOLK

9. november 2000


Britney Spears
*Det engelske pop-idol og sex-symbol for mindreårige Britney Spears beærer os med et besøg og giver fredag koncert i Valby
Hallen.

Pierce Brosnan
*Agent 007 hopper af! Den 47-årige britiske filmstjerne Pierce Brosnan har købt hus i Malibu, Californien, og har taget de første skridt til at blive amerikansk statsborger.

Poul Nyrup Rasmussen
*Statsministeren – som har fået en ny og klædelig korthårsfrisure – indleder i dag i Bruxelles en konference om virksomhedernes sociale ansvar.

Peter Aalbæk Jensen
*I eftermiddag indvier Ålen et nyt 20 m2 stort klimarum til håndrullede cigarer hos tobaksforretningen W.Ø. Larsen på Strøget i København.

Carl Gustav og frue
*Det eks-kommunistiske Bulgarien overrendes for tiden af royale personer fra nord. I dag indleder det svenske regentpar et officielt besøg i Sofia.

Sonny
*Intet er for småt til os – og Ritzau. Så lad os gøre bekendt, at den 14-årige elitesportsdanser Sonny denne torsdag åbner teen-diskoteket af samme navn på Amagerbrogade.

Aage Trommer
*Blandt dagens runde fødselarer finder vi den kendte besættelsestids-historiker, lektor, dr. phil. Aage Trommer. Han fylder 70 år.

Elvis Presley
*Presleys army-jakke fra hans værnepligttid i Tyskland – komplet med en malingsplet – var i går på auktion i London. Vurderingen: 25.000 dollar.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu