Læsetid: 1 min.

FOLK

23. november 2000


P. Nyrup Rasmussen
*Efter at en overlæge har anbefalet, at ældre mennesker højst drikker een genstand om dagen, udtaler Landsfaderen til Ekstra Bladet: »Vore ældre medborgere kan drikke lige præcis, hvad de vil. Det tilhører privatlivets fred.« Skål og vel
talt!

Line og Lene m.fl.
*Det er enormt moderne at være gravid: Forleden var dagens topnyhed i frokostbladene, at tv-personligheden Line Baun Danielsen er det. I går kunne man så læse, at sangeren Lene Siel gerne vil være det. Og at tv-personligheden Pernille Aalund har været det.

R. Broby-Johansen
*I anledning af kunsthistorikeren og forfatteren Rudolf Broby-Johansens 100 år er der en række arrangementer. Således ser Det Kongelige Bibliotek og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv fra fredag på Broby ved et seminar, som de kalder »en central outsider i det 20. århundrede«.

Al Gore
*I USA er det populært at køre rundt med slogans på kofangeren af biler. Et at de seneste lyder: »Skæld ikke mig ud – jeg stemte på Gore. Tror jeg nok.«

Finn Ziegler
*En mand, der karrieren igennem har været kendt for høj cigarføring, fylder 65 år fredag. Vi taler om jazzmusikeren og kapelmesteren Finn Ziegler.

Anne Linnet
*Fredag åbner en udstilling i Århus om Århus-rockens guldalder. Her kan man næppe komme uden om Anne Linnet, en central skikkelse i århusiansk kvindemusik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her