Læsetid: 1 min.

FOLK

22. november 2000


John McEnroe
*Tennisveteranen John McEnroe – engang sportens slemme dreng – har trukket sig som kaptajn for USA’s Davis Cup-hold. Han var bl.a. utilfreds med, at de bedste spillere ikke var interesserede i at stille op.

The Beatles
*På en måde er ringen sluttet – på een uge er The Beatles røget op på førstepladsen på den britiske hitliste – med albummet 1, der er en samling af deres 27 nr. 1-hits i USA og UK.

Ulands-folk
*Dagen i dag er 50-årsdagen for stiftelsen af UNPD. For de knap så stive udi forkortelser står det for United Nations Development Program – FN’s udviklingsprogram.

Arthur Sullivan
*Denne dag for 100 år siden døde komponisten Arthur Sullivan. Han startede karrieren i den mere seriøse genre, men i dag huskes han især som den ene halvdel af operetteparret Gilbert og Sullivan. Blandt deres største sucesser var Mikadoen og Pinafore.

Julia Child
*Som den første amerikanske køkkenchef er Julia Child blevet optaget i den franske Æreslegion. Passende nok hed hendes debutkogebog fra 1961 Mastering the Art of French Cooking.

Michael Douglas
*Filmstjernen Michael Douglas, som tidligere har været til afvænning for overdreven sexdrift, er blevet smedet i Hymens lænker. Brylluppet med Catherine Zeta-Jones var en storslået affære på The Plaza Hotel i New York.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her