Læsetid: 1 min.

FOLK

18. november 2000


Per Arnoldi
*Tusindkunstneren Per Arnoldi fylder 60 næste år. I den anledning efterlyser Hjorth & Design, Nyhavn 16, 1051 København K. enhver form for spor af Arnoldis virke siden han debuterede i 1961.

Jan Guillou
*Den svenske bestsellerforfatter og ’far’ til kommmandør Hamilton besøger lørdag kl. 11.00 Københavns Hovedbibliotek, hvor han vil besvare spørgsmål om sin seneste bog Riget ved verdens ende.

Joachim og Alexandra
*For dem, der ikke kan få for meget af det royale: Lørdag er femårsdagen for brylluppet mellem Alexandra Manley og HKH Prins Joachim i Frederiksborg Slotskirke.

John Updike
*Den amerikanske forfatter John Updike er blandt de nominerede til Litterary Reviews Bad Sex Award. Den tildeles den forfatter, der har skrevet den værste scene involverende sex i det forløbne år.

Bjarne Reuter
*På bogmessen i Forum i København får Bjarne Reuter søndag den børnebogspris, som uddeles af Bog- og Papirbranchens ansatte. Han får den for bogen Prins Faisals Ring.

Leonard Bernstein
*Tiårsdagen for dirigenten og komponisten Leonard Bernsteins død er blevet markeret ved en velgørenhedskoncert i Paris med Laureen Bacall som vært.

Francisco Franco
*Det er søndg 25 år siden, Spaniens diktator, generalissimo Francisco Franco, døde efter længere tids sygdom. Det kom der et bedre Spanien ud af.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu