Læsetid: 1 min.

Hænder af sten rækker mod himlen

13. november 2000


Tusindvis af stenhænder vil række mod himlen, når kunsteren Jens Galschiøt i dag præsenterer en omfattende kunstinstallation på Rådhuspladsen i Odense. Formålet er at sætte fokus på børns vilkår i verden og i Danmark. Mængden af hænder vil virke overvældende, og samtidig er hver hånd unik, idet 3.000 skolebørn har deltaget i projektet. Projektet er blevet til i samarbejde med Amnesty International, og tanken er, at udstillingen af hænderne skal gå videre til København og – som mange af Galshiøts øvrige projekter – også til udlandet.Inf.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu