Læsetid: 1 min.

Hænder af sten rækker mod himlen

13. november 2000


Tusindvis af stenhænder vil række mod himlen, når kunsteren Jens Galschiøt i dag præsenterer en omfattende kunstinstallation på Rådhuspladsen i Odense. Formålet er at sætte fokus på børns vilkår i verden og i Danmark. Mængden af hænder vil virke overvældende, og samtidig er hver hånd unik, idet 3.000 skolebørn har deltaget i projektet. Projektet er blevet til i samarbejde med Amnesty International, og tanken er, at udstillingen af hænderne skal gå videre til København og – som mange af Galshiøts øvrige projekter – også til udlandet.Inf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her