Læsetid: 1 min.

Klassisk teater på cd

21. november 2000

Naxos har netop udsendt den femte cd i serien Naxos Historical med to af Det Kgl. Teaters klassiske opsætninger. Den ene er Torben Anton Svendsens indstudering af Paul Claudels sceniske oratorium Jeanne d’Arc på bålet fra 1954 med Ingeborg Brams i hovedrollen og Poul Reichhardt på sidelinjen; den anden en optagelse fra Erik Mørks 25 års jubilæum på Gl. Scene i april 1974, hvor han spillede Johan i Wessels sørgespilsparodi Kærlighed uden strømper sammen med Lise Ringheim, Birgitte Price, Jesper Langberg og Poul’erne Hüttel og Hagen. Som en særlig godbid er medtaget jubilarens takketale, en hyldest til Gl. Scene.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her