Læsetid: 1 min.

Malene Landgreen går glasvejen

4. november 2000

*Aalborg Lufthavn er netop blevet udvidet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen. Malene Landgreen (f. 1962) udsmykker de tre store glasskillevægge i ankomst- og afgangshallen, hendes hidtil største opgave. Det drejer sig om 117 kvm. glaskunst! Det er Per Hebsgaards legendariske glasværksted, der hermed også får den største opgave nogensinde. Glasvæggene vil står færdige i maj 2001. Malene Landgreen benytter ofte computeren som redskab og evner de store skalaspring fra små skitser til monumentale, offentlige arbejder. Hendes stil er abstrakt, men med en personlig, ’krøllet’ penselføring, og hun har en endog meget sikker koloristisk fornemmelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her