Læsetid: 1 min.

DE MINDST RINGE

2. november 2000


*Galefyrsten Gode viljer parret med determineret kompromisløshed og en god portion talent er resulteret i en fin lille forestilling, skabt af de to dansere/skuespillere Jacob Stage og Kasper Ravnhöj. Stykkets artistiske og poetiske billede af et uønsket barn forener lyrisk form og betydningsfuldt indhold. Teaterpris-værdigt !
Instr.: Iben Hendel Philipsen. MUTECOM, Terra Nova i Coenhagen Live Art Room, Enghavevej 42, Kbh. Til 12. nov.

*DDT – ’Det’ Dan Turèll Jakob Christensen har grebet det mangebenede forfatterskab i flugten og skabt en musikforestilling baseret på Turèlls tekster og Rasmus Lindgreens musikalske arrangementer og samplede lydcollager. Mere lavmælt Turèll end attitudestærk poetry slam, mere skønsang end tilted talesprog – men en sympatisk og kalejdoskopisk vejviser.
Svalegangen. Til 2. dec.

*Sjælebilleder er en fascinerende udstilling om symbolismen i dansk og europæisk kunst 1870-1890. Med 80 værker af periodens mest betydningsfulde kunstnere demonstreres det, hvordan de symbolistiske kunstnere lod det mystiske og okkulte tage plads i værket.
Statens Museum for Kunst. Sølvg. 48-50, Kbh. Ti.-sø. 10-17, on. 10-20. Til 12. jan.

*Mennesket – et halvt århundrede set gennem kroppen – er en øjenåbnende, men barsk udstilling, der viser kunst fra de seneste fem decennier med kroppen som omdrejningspunkt. Navne som Bill Viola, Andres Serrano og Mona Hatoum blander sig med Francis Bacon, Asger Jorn og Duane Hanson.
Arken, Ishøj. Ti.-sø. 10-17, on. 10-21. Til 12, jan. 2001

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her