Læsetid: 1 min.

’Queer’ på vej til det store lærred

16. november 2000

Den amerikanske skuespiller Steve Buscemi (Fargo, Con Air), der er kendt for sine mange, skæve filmroller, er ved at forberede en filmversion af William Burroughs kontroversielle roman Queer, der foregår i et korrupt Mexico i 40’rne og handler om en ulykkelig forelsket, homoseksuel og heroin-afhængig ung mand. Buscemi debuterede for et par år siden som spillefilminstruktør med det roste drama Trees Lounge, og han er lige blevet færdig med sin anden film som instruktør, Animal factory, der er baseret på en bog af
ex-forbryderen, skuespilleren og forfatteren Edward Bunker.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu