Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

10. november 2000


Thomas Bjørn
*Den danske golfspiller havde de bedste nerver, da han torsdag gik 18 huller med Tiger Woods på førstedagen af World Golf Championship-turneringen på Valderrama-banen i Spanien. Bjørn gik en fejlfri runde i 70 slag, mens Woods blev noteret for en 71’er på scorekortet.

Kevin Keegan
*Den engelske avis News of the World beskylder den engelske ex-fodboldlandstræner for at have tilladt gambling med store summer blandt spillerne på det engelske landshold. Keegan afviser beskyldningerne og overvejer nu et sagsanlæg mod bladet.

Per Andersen
*Holstebro-veteranen scorede til 2-0, da 2. divisionsklubben onsdag skrev historie ved at vinde ottendedelsfinalen i pokalturneringen mod Esbjerg fB. Samtidig var det Andersens afskedskamp, så han er ikke med, når jyderne tager imod AB i kvartfinalen den 19. april næste år.

Jes Høgh
*Den tidligere landsholdsspiller er alligevel med i Parken, når det danske fodboldlandshold på onsdag spiller venskabskamp mod tysken. Den 34-årige Chelsea-spiller debuterer nemlig som medkommentator på DRTV.

David Beckham
*Den konstituerede engelske fodboldlandstræner Peter Taylor udnævnte torsdag Manchester United-spilleren som anfører for et stærkt forynget engelsk landshold, der onsdag møder Italien i en venskabskamp i Torino.

René Henriksen
*Den danske landsholdsspiller og hans holdkammerater i Panathinaikos vandt onsdag hjemme 1-0 i Champions Leagues over Juventus. Dermed endte den italienske storklub på en sensationel sidsteplads i gruppen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her