Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

3. november 2000


Brian Nielsen
*Så er det atter tid til nobel herreidræt: Den danske sværvægtsbokser møder i aften amerikaneren Andy Sample ved et stævne i K. B. Hallen i København. Amerikaneren vejer 108 kilo – omtrent det samme som Brian.

Håndboldkvinder
*Det grønlandske kvindelandshold i håndbold er overraskende på vej til at kvalificere sig til VM i 2001. Onsdag vandt Grønland med 20-17 over Argentina ved det Panamerikanske mesterskab, som afvikles i Brasilien. De grønlandske kvinder tabte godt nok deres første kamp med hele 20-42 til Brasilien, men en sejr over Mexico er nok til at udløse VM-billetter.

Claus Hirsbro
*Den danske atletiksprinter blev torsdag aften af Danmarks Idræts Forbunds dopingnævn udelukket for livstid efter for anden gang at være testet positiv.

Sebastian Rodriguez
*Den spanske femdobbelte guldvinder ved PL i Sydney mister ikke sine guldmedaljer, selv om det er blevet afsløret, at han er dømt for terrorisme. Den 43-årige svømmer har en dom på 84 års fængsel for medvirken til mord. I fængslet blev han handicappet under en sultestrejke og senere benådet på grund af dårligt helbred.

Lou Macari og Joe Jordan
*De to tidligere Manchester United-spillere bliver nu managere for den engelske 1. divisionsfodboldklub Huddersfield. Macari har varetaget jobbet på foreløbig basis, siden Huddersfield fyrede Steve Bruce midt i oktober.

Vladimir Kramnik
*blev torsdag aften ny verdensmester i skak, da det efter 38 træk lykkedes ham at holde det 15. parti remis mod den forsvarende verdensmester Garri Kasparov. Dette afgørende parti bliver vist i Information i morgen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu