Læsetid: 1 min.

FOLK

1. december 2000


Christoph Daum
*Manden, der som følge af en kokainskandale blev sat fra bestillingen som træner for det tyske landshold, skal ifølge iranske presseforlydender være landstræner for Iran. Inden afrejsen til Teheran gør han klogt i nærmere at studere den iranske narkotikalovgivning.

Choi Yo-Sam
*WBC-mesteren i letfluevægt møder den thailandske udfordrer, Samarn Sor Jaturong, når Nordkoreas hovedstad Pyongyang juleaften danner rammen om en titelkamp i boksning. Inden hovedkampen er der kampe mellem boksere fra Sydkorea og Nordkorea. Det skal nok blive morderligt forsonligt.

Ove Pedersen
*FC Midtjylland-træneren forlænger sin kontrakt frem til sommeren 2002, efter at fusionsklubben har besluttet at opføre et helt nyt stadion ved Herning Messecenter. Den plan er de godt sure over i Ikast, hvor det ikke luner, at FCM spiller hjemmekampene dér indtil det ny stadion står klar om et par år.

Ebbe og Peter Sand
*Det går helt godt for tvillingerne, der trådte deres barnefodboldstøvler i Had-sund. Onsdag scorede Ebbe sit 15. sæsonmål for Schalke 04, da Dortmund blev sendt ud af den tyske pokalturnering med et 1-2-nederlag, og torsdag blev Peter fra FC Midtjylland udtaget til ligalandsholdet, der i februar deltager i en træningsturnering i Dubai.

Brian Nielsen
*I aften har den danske sværvægter mulighed for at revanchere sig mod amerikaneren Dick Ryan, til hvem han tabte på grund af dehydrering 18. juni sidste år i
Vejle. Denne gang går det løs i Viborg. Husk nu for fanden at drikke vand før kampen, Brian.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her