Læsetid: 1 min.

FOLK

19. december 2000


Marianne Jelved
*Vor humørbombe af en økonomiminister deltager i dag i Aalborg i et symposium om samarbejde mellem Norddanmark, Sydnorge og Vestsverige – Den Skandinaviske Triangel.

Muhammad Ali
*I New York markerer man hvert nytår årsskiftet ved at sænke en krystalkugle på Times Square. I år udføres den ærefulde handling af tidligere sværvægtschampion Muhammad Ali.

John Winther
*Frederiksbergs konservative bykonge, den populære John Winther, slutter sin 23 års regeringstid med årets udgang. I dag er der reception for ham på rådhuset.

Godwin Obasi
*Mens bøgen springer ud i december holder formanden for Verdens Meteorologiske Organisation, Godwin Obasi, i dag pressekonference i Geneve om klodens klima.

Thomas Jefferson
*To manuskripter af Thomas Jefferson er blevet solgt på auktion for over en halv million dollar. I det ene skitserede Jefferson i 1817 planer for et offentligt skolesystem.

Alex Rodriguez
*Baseball-spilleren Alex Rodriguez har skrevet kontrakt med klubben Texas Rangers om at spille der de næste ti år. Det skal klubben til gengæld honorere ham med 2,1 milliard kroner for! Det menes at være den største kontrakt i sportshistorien.

Arnold Schwarzenegger
*Så er der store julebøffer til alle – pressen kan denne tirsdag se filmen Den
Sjette Dag med muskelbundtet af østrigsk herkomst.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her