Læsetid: 1 min.

FOLK

18. december 2000


Robert De Niro
*Den amerikanske filmstjerne De Niro har hovedrollen i filmen Meet the Parents, som i dag vises for pressen.Han spiller en knarvorn og uvillig svigerfar in spe.

Jane Aamund
*Hun kan det der med at sælge bøger. Jane Aamunds Den hvide verden er siden udgivelsen i oktober trykt i 35.000 eksemplarer. Kun Harry Potter-bøgerne når højere op.

Rico Boye
*Formanden for miljøorganisationen Nephentes Odense, Rico Boye (noget familie til borgmesteren?), overrækker i dag det konkrete bevis på, at fynboer har samlet ind til at købe 5.000 kvadratmeter regnskov i Ecuador.

Niels Pontoppidan
*En hædersmand går af – Hendes Majestæt Dronningen modtager denne mandag højesteretspræsident Niels Pontoppidan i afskedsaudiens. Han efterfølges af Jacques Hermann, som skal i tiltrædelsesaudiens.

Anna Diamantpoulou
*EU’s kommissær for beskæftigelse og sociale anliggender beærer os i dag med
sit besøg.Der er presse-møde i Arbejdsministeriet kl. 11:00.

John Winter
*Frederiksbergs snart forhenværende borgmester, John Winter (K) underskriver i eftermiddag på kommunens vegne en aftale om socialt partnerskab med Post Danmark.

Lubna Elahi
*Den stormombruste borgerrepræsentant Lubna Elahi kan ikke være sikker på genopstilling, når hendes partiforening i Valby i dag tager stilling til udpegelsen af kandidat til næste års kommunalvalg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her