Læsetid: 1 min.

Ny Lasse Hallström-succes?

21. december 2000

Svenskeren Lasse Hallström er stille og roligt – som det er hans
vane – ved at etablere sig som den internationalt mest succesrige aktive skandinaviske instruktør næst efter Lars Von Trier. Kun et år efter det fine hit Æblemostreglementet har Hallström haft USA-premiere på Chocolat, der er henlagt til en fransk middelalder-landsby, hvor forskellige skæbner mødes i og omkring en chokoladeforretning. Fagbladet Variety er charmeret, hvilket man godt forstår med den rollebesætning: Juliette Binoche, Lena Olin (gift med Hallström), Johnny Depp, Judi Dench, Alfred Molina og Peter Stormare.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her