Læsetid: 1 min.

Soderbergh i front

28. december 2000

Steven Soderbergh var en sensation, da han 26 år gammel vandt Guldpalmer i Cannes med verdenssuccesen Sex, lies and videotape. Siden gik det knap så godt, men nu har Soderbergh arbejdet sig ind på Hollywoods mainstream-scene, først med Julia Roberts-filmen Erin Brockovich og nu kun ni måneder efter med en ny kraftpræstation, den to en halv time lange Traffic om den nordamerikanske narkohandel. Kirk Douglas står øverst på rollelisten, og Variety er begejstret. – »Det mest imponerende år for en amerikansk instruktør siden Spielberg i 1993 lavede Schindlers liste og Jurassic Park,« skriver bladet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her