Læsetid: 1 min.

FOLK

15. januar 2001


J. Flindt Petersen
*Mediemennesket Jørgen Flindt Petersen fortæller i aften kl. 19.00 om angst ved et møde på Rigshospitalet, auditorium 2. Han skrev for nylig i en erindringsbog om sine egne oplevelser med fænomenet.

Margrethe
*Denne mandag modtager Hendes Majestæt Dronningen Litauens udenrigsminister, Atanas Valionis, ved en såkaldt privat audiens i Christian d. IX’s palæ på Amalienborg.

Direktør
*Kan De lide at dele andres penge ud? Så var det måske noget at søge stillingen som direktør i Medie- og Tilskudssekretariatet. Frist for ansøgning er i dag.

Åse Madsen
*Dansk Folkeparti har åbenbart en MF’er, der hedder Åse Madsen. Ifølge
Ritzaus dagsliste mødes en sådan i alt fald i dag med en større skare vrede medlemmer af Landsforeningen for Førtidspensionister.

URO’ere
*En omstridt specialenhed under Københavns Politi, den såkaldte uropatrulje, nedlægges i dag efter 30 års arbejde. Så er der måske udsalg af vindjakker og løbesko?

Martin Luther King
*Denne mandag er officiel Martin Luther King-dag i USA. Borgerrettighedsgrupper har varslet omfattende aktioner enten i dag eller på præsident Bush’ indsættelsesdag, som er på lørdag.

Hans Hækkerup
*Så er det i dag, den forhenværende forsvarsminister tiltræder en stilling, der nærmest kan betegnes som statholder i Kosovo. Held og lykke – der bliver brug for det.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu