Læsetid: 1 min.

FOLK

10. januar 2001


Palle Mikkelborg
nTrompetisten Palle Mikkelborg står i spidsen for en eksklusiv lille kvartet, som i aften giver koncert på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

Henrik Cavling
nAmbitiøse journalister har svedige håndflader denne onsdag: Priskomiteen mødes for at udpege modtageren af dansk presses største hædersbevisning, Cavling-prisen.

Bent Haakonsen
*Denne onsdag fylder ambassadør Bent Haakonsen 65 år – et venligt, kompetent og demokratisk sindet menneske i en stor og nogen gange ret så elitær organisation.

Jesper Thilo
*Det danske mindretal i Sydslesvig skal høre dansk jazz. Det er Jesper Thilo med Ann Farholt Kvartetten, som i aften giver koncert i Flensborg.

Peter Krogh
*I dag rejser kriminalinspektør Peter Krogh , Vejle, ud i en vanskelig mission. Han skal være chef for den internationale politistyrke i Hebron på Vestbredden i Palæstina.

Sinclair Lewis
*Det er i dag 50-årsdagen for den amerikanske, satiriker og samfundsrevser Sinclair Lewis’ død. Hans forfatterskab skaffede ham Nobelprisen i litteratur i 1930 – hvilket ikke vakte den store jubel i USA.

Rod Stewart
*Natklubejere verden over vil beklage det – den britiske sanger Rod Stewart (55 år) siger til den tyske avis Bild am Sonntag, at han fremover vil passe bedre på sig selv og leve et mindre hektisk liv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her