Læsetid: 1 min.

FOLK

9. januar 2001


Frederik
*I dag arbejder HKH Kronprinsen for apanagen. Han åbner Prinsesse Maries Hjem for gamle sømænd og sømandsenker på Christianshavn – med udsigt til vandet.

Niels Helveg Petersen
*Den fhv. udenrigsminister Niels Helveg Petersen udnævnes denne tirsdag til Årets Kartoffelambassadør ved en ceremoni på Egeskov Slot. Samtidig lægges årets første frilandskartofler.

Steve Job
*Højmesse i IT-land: Direktøren for Apple Computers, Steve Job, holder i dag hovedtale på MacWorld Expo i San Francisco. Der ventes nyt om Apples kommende operativsystemer.

Statistikere
*Er højkonjunkturen ved at vende? Et fingerpeg får vi, når vennerne på Danmarks Statistik i dag kommer med tal for konkurser og tvangsauktioner i december.

Vanilla Ice
*Så er det rapperen Vanilla Ice, der har problemer med loven. Han har set fængslet i Broward County, Florida, indefra, efter at han var blevet arresteret for husspektakler og vold mod fruen.

Bernhard Gomard
*Professor, dr.jur. Bernhard Gomard fylder i dag 75 år. Han er enkemand efter vor skattede kollega, den afdøde forfatter Marianne Rosen.

Helvedes Engle
*I Vestre Landsret ventes der i dag at falde dom i den meget omtalte sag om en Hells Angel-gravsten på kirkegården i Nørup.

Joan Baez
*’68-erne nærmer sig støvets år – en af hippiebevægelsens ikoner, folkesangeren Joan Baez, fylder 60 år.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her