Læsetid: 1 min.

FOLK

4. januar 2001


Erik Ninn-Hansen
*Det er denne torsdag 10 år siden, Socialdemokratiet og SF krævede tidl. justitsminister Erik Ninn-Hansen stillet for en rigsret i forbindelse med tamil-sagen. Sagen endte som bekendt med domfældelse af den tidligere minister.

Konrad Adenauer
*Fredag er 125 årsdagen for den tidligere (vest)tyske kansler Konrad Adenauers fødsel. Han døde i en fremskreden alder i 1967.

Ole Andresen
*En go’ socialdemokrat takker af. Hos Dansk Folkeferie er der fredag reception for Fut-Ole, Kredit-Ole mv – altså adm. direktør Ole Andresen, som går på pension.

Frode Sørensen
*Den nye skatteminister, Frode Sørensen, kan ikke bare gå rundt og love billigere øl og andet fjas. I dag skal han således mødes med repræsentanter for bilbranchen.

Margrethe og Henrik
*I dag er vi nået frem til rosset ved regentparrets nytårskur: rangklasse 3, repræsentanter for større landsorganisationer mv.

Filmfolk
*Godt nyt for elskere af det hvide lærred – fredag åbner en spritny, tip-top biograf, Empire Bio, på adressen Guldbergsgade 29F på Københavns Nørrebro.

Moses Hansen
*Frem med korset, Moses – synden stikker atter sit hæslige ansigt frem. I morgen fredag starter en erotik- og sexmesse i Forum på Frederiksberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her