Læsetid: 1 min.

FOLK

31. januar 2001


Flemming Kofod-Svendsen
*Den tidligere minister Flemming Kofod-Svendsen (Kr.F.) står bag dagens forespørgsel til udenrigsministeren om religionsfrihedens udvikling sidste år i Danmarks program- og bistandssamarbejdslande.

Frederik
*Den kommende regent, HKH Kronprinsen, øver sig i sin fremtidige rolle ved denne onsdag at deltage i Statsrådsmiddagen i Christian d. VII’s Palæ.

Henrik Voldborg
*Den karismatiske meteorolog Henrik Voldborgs farvel til tv går ikke stille af – der er i eftermiddag afskedsreception i TV-byen. Rimeligt nok når det drejer sig om en mand, der engang blev stemt ind på en niendeplads på listen over Danmarks mest sexede mænd.

Evert Taube
*Det er i dag 25 år siden, den svenske komponist og visesanger Evert Taube døde. Sønnen holder familiens traditioner i hævd.

Flemming D. Hansen
*Ifølge Ritzaus dagsliste er der i dag en sammenkomst på Københavns Rådhus i anledning af, at Flemming D. Hansen tiltræder som chef for Borgerreceptionens sekretariat. Vi gætter på, at der skulle have stået »Borger-
repræsentationens«.

Wolfgang Puck
*Restauratøren Wolfgang Puck har besluttet at lukke restauranten Spago Hollywood, som i de første af sine 19 års eksistens var det hotteste sted at blive set for filmstjerner og wannabees.

Naser Khader
*I sin egenskab af Månedens Forfatter taler den radikale politiker Naser
Khader i dag på Københavns Hovedbibliotek. Billetterne er for længst revet væk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her