Læsetid: 1 min.

FOLK

20. januar 2001


Louis Armstrong
*I anledning af 100 året for Old Satchmo’s fødsel indleder Radioens Big Band lørdag en turné. Der lægges ud i Magasinet i Odense. De lærde strides fortsat om Armstrongs rigtige fødseldag og – år.

Muntre læger
*Nordisk Selskab for Medicinsk Humor holder i weekenden møde i København. Der er også generalforsamling samt – må man formode – udveksling af syge vittigheder.

Gert Petersen
*Lørdag er 10-årsdagen for Gert Petersens afgang som formand for Folkesocialisterne. Den Store Rorgænger havde denne post gennem 17 år.

Liam Gallagher
*Frontfiguren i bandet Oasis, Liam Gallagher, er atter i vanskeligheder. Britisk politi undersøger rapporter om, at han har taget en kvindelig medarbejder fra British Airways på numsen .

Arthur Miller
*I en alder af 85 år debuterer dramatikeren og forfatteren Arthur Miller som filmskuespiller. Han får en birolle i filmen Plain Jane – en filmatisering af en af hans egne noveller.

George Bush
*Med et tvivlsom folkeligt mandat i ryggen indsættes George W. Bush lørdag som USA’s 43. præsident. Han burde ikke få problemer med at leve op til forventningerne.

Pia Christmas-Møller
*Blandt søndagens fødselarer finder vi Pia Christmas-Møller (K). Efter en kort periode som partileder må hun finde sig i at være forhenværende allerede som 40-årig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her