Læsetid: 1 min.

FOLK

19. januar 2001


Venus Williams
*Selv om hun i Australian Open indtil videre har spillet halvdårligt har den amerikanske tennisspiller alligevel formået at sætte sig selv i fokus. Det er sket via en ny udfordrende påklædning, der hårfint balancerer på kanten af antydningens kunst.

Peter Sikemsen
nPå redaktionen er der indløbet en pressemeddelelse om, at det grønlandske *errelandshold i håndbold via otte mål af ovennævnte spiller har klaret uafgjort 24-24 mod Saudi Arabien. Vi iler med at viderebringe nyheden.

Sepp Blatter
*FIFA’s præsident er blevet kaldt til hastemøde i dag af de europæiske fodboldledere i UEFA. De er utilfredse med, at han vil give spillere ret til at skifte klub midt i en kontraktperiode.

Brian Steen Nielsen
*Superligaklubben AB risikerer tilsyneladende at miste både landsholdsspilleren og klubbens sponsor, Eterra. Det sidste må afgørende medføre den største hovedpine hos direktør Per Frimann.

Heinz Ehlers
*Den 35-årige ishockey-veteran er blandt de udtagne til det danske landshold, som skal spille mod Østrig, Frankrig og Letland om at komme til OL i Salt Lake City i 2002.

Camilla Andersen
*FIF-spileren fik ikke meget søvn efter en sen forestilling med »natkassebold« mod GOG i den nye Frederiksberghal onsdag aften. Torsdag skulle hun og holdkammeraterne tidligt afsted til Rusland, hvor de lørdag spiller mod Volgograd Champions League.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her