Læsetid: 1 min.

Kenny Barron til Odense

4. januar 2001

Den amerikanske pianist Kenny Barron er hovedattraktionen ved festivalen Odense Vinterjazz, der i denne måned fra den 11. til den 21. afholdes for 6. gang. Barron spiller i trio med bassisten Ron Carter og trommeslageren Billy Cobham i Magasinet lørdag den 13. kl. 20. Af øvrige medvirkende kan nævnes duoen Susi Hyldgaard/Niels Henning Ørsted Pedersen og Flower Machine med Marilyn Mazur og saxofonisterne Thomas Agergaard og Simon Spang-Hanssen, begge dele den 18. og Radioens Big Band med Leroy Jones den 20. januar.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu