Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

5. januar 2001


Zinedine Zidane
*Verdens bedste fodboldspiller har måske reklameret sig til problemer. Nytårsaften rullede en tv-reklame over skærmen i Frankrig og Italien, hvor Zidane optræder for det amerikanske bilfirma Ford. Det har fået italienerne til at undre sig, da Zidanes klub, Juventus, er tæt forbundet med Fiat, der ejes af Agnelli-familien. Agnellierne ejer ligeledes Juventus.

Martin Djetou
*Monacos franske forsvarsspiller sættes nu i forbindelse med Arsenal, hvor han skal forsøge at løse klubbens forsvarsproblemer. Arsenal-manager Arsene Wenger siger i øvrigt, at klubben må indstille sig på, at de tider er forbi, hvor Arsenal drog af sted til hver eneste kamp med David Seaman, Tony Adams og Martin Keown.

Karim Zaza
*OB har skrevet en ét-årig kontrakt med målmanden Karim Zaza fra fodbold-, underholdnings- og tøjbeklædningsfirmaet FC København.

Claus Nielsen
*FC Københavns 22-årige midtbanespiller har besluttet at indstille fodboldkarrieren i samråd med klubben og lægerne. Claus Nielsen har gennemgået tre operationer for diskosprolaps, og det vil være forbundet med for stor helbredsrisiko at genoptage fodboldspillet.

Ebbe Sand
*Fodboldmagasinet Sport Bild har kåret den tidligere Hadsund- og Brøndbyangriber som den bedste blandt 423 spillere i Bundesligaen i efteråret.

Boris Becker
*En gang toppede han tennisverdensranglisten. Torsdagen tilbragte han i retsbygningen i Miami-Dade, hvor han var til høring i skilsmissesagen mod fru Barbara, der har sendt ham et godt stykke ned ad sin personlige hitliste.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her