Læsetid: 1 min.

FOLK

22. februar 2001


Anne-Sophie Mutter
*Violinisten Anne-Sophie Mutter skal i dag modtage Sonnings Musikpris. Og ihukommende Georg Metz’ seneste klumme derom: Ikke et ord om hendes manglende skulderstropper eller ditto undertøjsvaner.

Jesper Kunde
*Reklamemanden og managementguruen Jesper Kunde taler i dag om sin nye bog Unik nu ... eller aldrig ved et møde på Det Ny Teater. Da det er for dynamiske mennesker, starter mødet 9.30.

Charles Ndifon
*Hvis man har hang til sligt, er der denne torsdag pressemøde med den nigerianske mirakelpræst Charles Ndifon i Pinsekirken på Drejervej i København.

Svinebaroner
*Tag jer i agt – Folketinget behandler i dag »Forslag til folketingsbeslutning om stop for udvidelser og nyetableringer af svinefarme.«

Flemming Pedersen
*Fra i morgen kan folk med interesse for PRO-centrets kortlægningsrapport om stripteasebarer i København henvende sig til Flemming Pedersen på telf. 33 33 98 00. Det drejer sig ikke om forbrugervejledning.

Ivar Lo-Johansson
*Fredag er 100-årsdagen for den svenske forfatter Ivar Lo-Johanssons fødsel. Han voksede op i små kår og blev især landproletariatets digter.

George W. Bush
*Hvis han da ikke er i fitness-center eller skal have sin middagslur, mødes præsident George W. Bush i morgen med Storbritanniens Tony Blair i Washington.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her