Læsetid: 1 min.

FOLK

21. februar 2001


Ronald Reagan
*En ny opinionsundersøgelse viser, at amerikanerne betragter Ronald Reagan som landets største præsident gennem tiderne. Den just afgåede præsident William Jefferson Clinton kommer ind på en fjerdeplads.

Paul Lyngbye
*Set fra den anden side: på Frederiksberg Bibliotek taler Paul Lyngbye i dag om »Mænd, der betaler kvinder.« Foredraget holdes kl. 10.30.

Amanda
*Det er ikke noget med min pige fra Kerteminde, når arbejdsminister Ove Hygum i dag er i samråd i Arbejdsmarkedsudvalget om Amanda. Det drejer sig om Arbejdsformidlingens edbproblembarn.

Eminem
*Den kontroversielle rapper Eminem får opbakning fra uventet hold. Pat Boone – engang poppens pæne unge mand – siger i en erklæring, at det er vigtigt at støtte hans kunstneriske ytringsfrihed.

Hugo Chavez
*Statsledere holder af at rejse – således aflægger den venezuelanske præsident Hugo Chavez i dag besøg i Qatar. Man kunne forestille sig, at olie er på dagsordenen.

Maria Andersen
*denne dag for 125 år siden fødtes Maria Andersen. Hun blev som voksen økonoma på et hospital i Roskilde, og mere interessant – hun skrev de udødelige bøger om Tudemarie.

Carsten Jensen
*Fra kulturens verden:
Forfatter Carsten Jensen er draget til den jyske hovedstad, hvor han i aften taler om sine bestsellende bøger på Café Ziggy.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her