Læsetid: 1 min.

Genhør med Eliane Elias

7. februar 2001

Efter det succesrige samarbejde mellem den brasilianske pianist Eliane Elias og Radioens Big Band, også på cd’en Impulsive, genoptages de to parters sammenspil nu på en mindre dansk turné. Her er det Nikolaj Bentzon, der leder orkestret, mens han overlader klaverstolen til gæsten. Der spilles i Paletten, Viborg den 9. februar, Mantziusgården, Birkerød den 10., Sønderborghus, Sønderborg den 13., Portalen, Greve den 15., Dronningesalen, Det kgl. Bibliotek den. 16., Stars, Vordingborg den 17. og Arken, Ishøj den 18., sidstnævnte kl. 14.30, alle de foregående kl. 20.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her