Læsetid: 2 min.

K'NYT

1. februar 2001


Lysere fremtid for dacapo
*Det nationale pladeselskab dacapo kan se en lysere fremtid i møde, efter at det i sidste uge lykkedes at få en aftale på plads med selskabets amerikanske distributør, Naxos of America, om det store lager af usolgte dacapo-cd’er. I følge aftalen forbliver restlageret på ca. 40.000 cd’er i USA, hvorfra cd’erne vil blive afsat, bl.a. via alternative kanaler, kampagner og lignende. Det er selskabets vurdering, at sagen hermed har fået en fornuftig løsning for alle involverede.

Verdensmusik i Folkeskolen
*Det bedste, som er hændt det rytmiske musikliv i Danmark i flere år, gruppen Outlandish, er protektorer for et verdensmusikprojekt på otte københavnske folkeskoler. Eleverne i 3.-6. klasse vil få besøg af 11 herboende musikere og musikundervisere, som vil præsentere poderne for musik fra Bosnien over Algeriet til Pakistan. Projektet afsluttes med koncerter i Lille Vega 8. og 9. marts. Efterfølgende er der et undervisningsforløb på Den Rytmiske Børneskole til en horribelt billig penge (200 kr. for 16 lektioner). Flere oplysninger på tlf. 3322 5141.

Fotografaften på Louisiana
*Med udgangspunkt i udstillingen »Magnum – Verden Nu« om den berømte sammenslutning af dokumentarfotografer afholder Louisiana en aften, hvor man kan høre relevant præk af Per Folkver, Poul Erik Tøjner, Joachim Ladefoged, Kent Klich og Klaus Rifbjerg. Tilmelding senest 7. februar på telefon 3332 9600.

Sting i Tivoli
*Den gamle Police-bassist Sting indtager 6. juni kl. 21 Plænen i Tivoli. Bag manden vil der stå et band med mange gengangere fra Brand New Day-touren. Det er trommeslageren Manu Katché, guitaristen Dominic Miller, trompetisten Chris Botti og pianisten Jason Robello. Mark Eldridge er med på turneen som guitarist og backing-singer og Ross David Irwin som backing-singer. Det bliver første gang, at han giver en udendørskoncert i Danmark uden for festival-regi.

Årets radioprogram
*Ungdomsmagasinet Tjeck’s læsere har kåret Funkshow på P3 til ’Årets radioprogram 2000’. Det er værterne Henrik Milling og Nicolai Molbech, der står bag Funkshowet, som sendes hver fredag fra kl. 19-22. Programmet har kørt i fire år og spiller musik fra genrerne rap, soul, R&B, funk og disko. Et tilbagevendende indslag er en tilbagevendende rap-konkurrence, hvor lytterne har mulighed for at rappe direkte i radioen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her