Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

23. februar 2001


Christoph Daum
*Manden der blev droppet som landstræner for det tyske fodboldlandshold, da han i en dopingtest blev afsløret som kokainmisbruger, er begyndt på et narkoafvænningsprogram, oplyser han til avisen Bild.

Ballademagere
*Politiet i Moskva havde en travl nat efter Champions League-slaget mellem lokale Spartak Moskva og tyske Bayern München, der vandt 3-0. 170 tilskuere blev arresteret efter opgøret, de fleste for druk. Temperaturen blev målt til minus 14 grader celcius.

Kristian Pless
*Det danske tennishåb fejede den tidligere franske junior-europamester Eric Prodon af banen med 6-1, 6-1 i kvartfinalen i 25.000 dollar Challenger-turneringen i Hull. I semifinalen i dag møder Pless kvalifikationsspilleren Maxime Boye.

Martin Albrechtsen
*Den 20-årige AB’ers landsholdsudtagelse druknede totalt i Peter Scmeichels stærkt eksponerede landsholdsaftræden. Så her en kort præsentation: Al-brechtsen er 20 år, en hovedstødsstærk forsvarsspiller med en vis international erfaring fra U 21-landsholdet.

Natkassehåndbold
*DR TV’s seere foretrækker klart kvindehåndbold i de omdiskuterede ’midnatskampe’. Onsdag så 236.000 Aalborg besejre Viborg. Til sammenligning er det laveste antal seere til en kvindehåndboldkamp 430.000 seere. I sportskredse kaldet Roslyng-effekten.

Falk Balzer
*Den tyske hækkeløber er testet positiv for det anabolske steroid nandrolon. Den 27-årige løber er suspenderet af det tyske atletikforbund og får ikke mulighed for at stille op ved de tyske indendørsmesterskaber.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her