Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

16. februar 2001


Rene Henriksen
*Den tidligere AB’er tabte med Panathinaikos, og Thomas Helveg/AC Milan fik kun uafgjort, da de to danskere stillede op i Champions League mod henholds-
vis Sturm Graz og Paris SG.

Ibrahim Tanko
*Det tyske fodboldforbund DBF idømte torsdag Freiburgs 23-årige ghaneser fire måneders karantæne og en bøde på 15.000 D-mark for at have røget marihuana under en tur til Holland. »Det var nysgerrighed, jeg tænke slet ikke på doping,« siger Ibrahim Tanko.

David Murray
*Glasgow Rangers’ formand er sur efter weekendens 0-1-nederlaget til Celtic. »Nogle af vores spillere er ikke gode nok, og der vil ske forandringer.« »Jeg tror ikke, han hentyder til mig. Det håber jeg i hvert fald ikke,« siger Peter Løvenkrands, den ene af to danske spillere i truppen.

Torgny Mogren
*Siden han vandt guld i 1993, har Sverige ikke vundet en VM-titel. Indtil torsdag, hvor den 22-årige Per Olofsson, der aldrig før havde fået medalje ved et VM, kom øverst på skamlen i Finland efter sejren i 15 km klassisk langrend.

Per Krøldrup
*B 93-forsvarstalentet sagde torsdag definitivt nej til en fire mill. kroners kontrakt med Arsenal. B 93’s formand, Jørgen Hansen, slår fast, at det ikke umiddelbart får konsekvenser for den økonomisk trængte Østerbroklub.

Brian Steen Nielsen
*Alene med målmanden og med kun 9,15 meter til målstregen kunne det ikke glippe. AB’eren scorede på straffespark til 2-0, da Danmark slog Sydkorea ved Emiraters Cup i Dubai, og dermed fik en tiltrængt sejr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her