Læsetid: 1 min.

Tyrkisk modstand mod globalisering

20. februar 2001

Tyrkisk politi tilbageholdte i går 40 demonstranter, der udtrykte deres modvilje mod globaliseringen ved at kaste med æg, sten og dåser mod et hotel i Istanbul, hvor medlemmer af G20 – dvs. de 20 største industrilande i verden – holdt møde. Vidner sagde, at politiet tilbageholdt alle de omkring 40 personer, der var mødt op for at protestere mod Tyrkiets forhold til IMF. Tyrkiet er i gang med privatiseringer og implementering af en anti-inflationsplan til gengæld for et IMF-lån på 11 mia. dollar, hvilket rammer tusindvis af landmænd og ansatte i den offentlige sektor.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu