Læsetid: 1 min.

FOLK

29. marts 2001


Mogens Camre
*Dagens festlige fødselar er Mogens Camre, cand.polit., MEP og en utrættelig forkæmper for sin version af danskheden. Camre fylder 65 år.

Ole Stavad
*Den ifølge en undersøgelse mest ukendte minister, hr. erhvervsminister Stavad, fremlægger i dag i Vejle retningslinier for nogle projekter, som skal ruste Vestdanmark til »den globale vidensøkonomi.«

Vejfolk
*Til hvem det måtte vedkomme: Denne torsdag indleder Vejdirektoratet arbejdet med renovering af rækværket på Vejlefjordbroens vestside.

Elizabeth II
*Dårligt nyt for Hendes Britanniske Majestæt: en opinionsundersøgelse viser, at et flertal af undersåtterne betragter monarkiet som ligegyldigt og som noget, der ikke giver valuta for pengene.

Lars Liebst
*Et forårstegn – direktør Lars Liebst, Kjøbenhavns Sommertivoli, afslører ved et pressemøde i dag i Restaurant Grøften årets Tivoliplakat. Og så åbner Dyrehavsbakken i øvrigt også denne dag.

Alexandra
*Fredag åbner Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Alexandra en såkaldt Asian Dome i Randers Regnskov, som hun vist nok er protektrice for.

Anders Fogh Rasmussen
*Antagelig iført en mørk habit, som det sømmer sig for en statsmand in spe, vil oppositionsleder Anders Fogh Rasmussen fredag tale ved Handelskammerets generalforsamling i København.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her