Læsetid: 1 min.

FOLK

5. marts 2001


Michael Jackson
*Den androgyne popstjerne Michael Jackson har været uheldig og har brækket en ankel ved en ulykke i hjemmet. Han er i gips op til knæet.

Elsebeth Gerner Nielsen
*Idrættens Risgsdag hedder et arrangement, som kultur- og sportsministeren har indkaldt til i dag. Man har i år valgt temaet »Det bedste i idrætten.«

Hestevenner
*I dette foreningsland er der selvfølgelig også een med navnet Hestens Værn. Den holder i aften møde på Osted Kro ved Roskilde om mishandling og vanrøgt af heste.

Peter Martinussen
*Den ikke specielt sundt udseende sundhedsborgmester Peter Martinussen åbner denne mandag et center, som skal støtte den faglige udvikling blandt Københavns praktiserende læger.

Michael Ancher
*Er man til unge piger og i øvrigt ved muffen, kan man på Bruun Rasmussens auktioner byde på maleriet »Unge piger« af Michael Ancher. Vær beredt på bud mellem seks og otte mill. kr. Plus moms og salær.

Peter Lundin
*I dag indleder Østre Landsret retssagen mod Peter Lundin, som under stor opmærksomhed er tiltalt for tredobbelt drab i en sag, hvor ligene mangler.

Mogens Lykketoft
*Ministeren for udenrigske anliggender er på officielt besøg hos den nye administration i Washington. Det kunne tænkes, at man i al fortrolighed vil veksle ord om Thule og raketskjold.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu