Læsetid: 1 min.

FOLK

27. marts 2001


Anne Marie Helger
*Helgers Hedetur i ny udgave – skuespilleren Anne Marie Helger skal i dag medvirke ved en såkaldt inspirationsdag, der skal give nye kræfter til ansatte i virksomhederne.

Jenny Elvers
*I januar skrev Information om den tyske party-pige Jenny Elvers, der var blevet gravid med Alex fra Big Brother. »Jeg har spildt mit liv,« erkender hun nu, efter fødslen. »Jeg ville være rig og berømt. Jeg gjorde alt for det. Det skammer jeg mig over.«

Aktivister
*Demonstranter fra ATTAC’s patentgruppe vil denne tirsdag protestere mod medicinalindustriens praksis i forbindelse med generalforsamlingen i firmaet H. Lundbeck.

Farshad Kholghi
*Stand-up komikerne huserer ikke bare på flere tv-kanaler. Nu kan en af dem – Farshad Kholgi – også opleves på Frederiksberg Bibliotek. Onsdag klokken 19.30 slippes gækken løs. Entréen er fri.

Juan Carlos
*USA, hvor man er vild med gamle traditioner, kongelige og den slags, får fra i dag officielt besøg af den spanske kong Juan Carlos.

Morten og Michael
*Den dynamiske trænerduo Olsen og Laudrup står i spidsen for det danske fodboldlandshold, som i morgen møder Tjekkiet. I dag varmes der op med en kamp mellem de to landes ungdomslandshold.

Spike Lee
*Den sorte filinstruktør Spike Lee forsøger sig i en ny rolle, til maj skal han skrive om baseball i magasinet Gotham. Rygtet vil vide, at han vil hævde, at baseball-legenden Babe Ruth var sort!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her