Læsetid: 1 min.

FOLK

21. marts 2001


Madonna
*Madonna har lanceret en ny cd med en video, der er så spækket med vold, at det er blevet for meget, endog for MTV, der derfor ikke vil køre den på sit faste program.

Kaj og Andrea
*At Kaj og Andrea i dag har 30-års jubilæum går ikke upåagtet hen på 14. sal i TV-Byen. Der festes, og der er underholdning ved Kaj og Andrea.

Sverre Fehn
*I dag for fem år siden vandt den norske arkitekt konkurrencen om et nyt teaterhus til Det Kgl. Teater. Teaterfuglen, som huset straks blev kaldt, blev hurtigt skudt ned, og dér ligger den stadig.

Absalon
*Københavns grundlægger døde for 800 år siden. En pris, opkaldt efter ham, uddeles i dag til en endnu hemmelig modtager. Absalon var bisp i Roskilde.

Chefredaktører
*Rolf Alsing, Staffan Thorsell og Joakim Berner stopper som chefredaktører for hhv. Aftonbladet, Expressen og Dagens Nyheter. Berner fortsætter dog på Expressen. En de største rokader i medie-Sverige var i går en realitet.

Anders Refn
*Instruktøren af bl.a. filmen Strømer samtaler i aften kl. 20 med forfatteren Jens-Martin Eriksen. Det sker i København, Ryesgade 27, i forlaget Rosinantes
Garage.

Dronning Margrethe
*Ifølge Ekstra Bladet har prins Henrik taget sin hustru i forsvar. Hvad havde man ventet? Er han franskmand, eller er han ikke? Dronning Margrethe var (ikke ubegrundet) blevet beskyldt for at ryge smøger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her