Læsetid: 1 min.

K'NYT

13. marts 2001


Kunst i øjet
*I DK4’s udsendelsesrække »Kunst i øjet« sendes nu to programmer om danske kvindelige kunstnere, der har foden inden for i andre lande: Den 16. marts kl. 20.05 drejer det sig om maleren Dorte Dahlin, der er i færd med at skabe et nyt arabisk kunstakademi i De Forenede Arabiske Emirater. Hun fortæller om sit »arabiske eventyr« i programmet. Den 23. marts kl. 20.05 sendes et program om maleren Mette Petri, der bor og udstiller i New York, hvor hun er uddannet. Programmerne er tilrettelagt af journalisten Ole Lindboe. Mere info. på www.dk4-tv.dk lb

Elias Bredsdorfs kurs
*Under Georg Brandes Selskabets moderlige vinger holder
Elias Bredsdorf i dag kl. 19.30 et foredrag i Politikens Hus. Titlen er »Min egen kurs«.

Mosstock Festival
*Siden 1971 har Mosstock Festival præsenteret fremstormende undergrundsbands mm., og i år bliver ingen undtagelse. Det sker 3.-5. august og nu er tiden inde til at interesserede musikere kan henvende sig for at få tid på den ene af nu to scener. Yderligere oplysninger på 75754451 eller www.mimer.dk/mosstock.

Arkens fødseldag
*På torsdag fylder Arken, museet for moderne kunst i Ishøj, fem år, og det fejres med gratis adgang og lagkage og saftevand. Hør eller se mere på henholdsvis 43540522 eller www.arken.dk. For øvrigt vises for øjeblikket udstillingen »Skrigets ekko«, der har Edvard Munchs berømte maleri som kardanaksel.

OPS –
*Oplysning om ’Perkerne’ til Samfundet (OPS) – og omvendt – er et nyt program på DR 2, som med både facts, humor og go’ musik tager fat på myterne om ’dem og os’. Titlen OPS er valgt netop med henblik på at provokere og inspirere til debat. I otte udsendelser vil OPS prikke til de fordomme, som ny- og gammeldanskere har over for hinanden. Hvert program har et hovedtema. Temaerne spænder vidt – fra arbejde til sex.
Sendes hver torsdag kl. 22.30 på DR 2 fra 15. marts.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her